Azoknak a pedagógusoknak, akik jelentkeztek a 2019-as minősítési eljárásra, portfóliót kell készíteniük. De mi a határidő? Mutatjuk.  Tovább »

Lassan kiderül, mit tartalmaz az eddig hét lakat alatt őrzött új alaptanterv tervezete, ősszel kezdődnek az informatikai továbbképzések, több mint...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

November 25-ig kell elkészíteniük és feltölteniük portfóliójukat azoknak a pedagógusoknak, akik jelentkeztek a 2019-es minősítési eljárásra.  Tovább »

November 25-ig kell elkészíteniük portfóliójukat azoknak a pedagógusoknak, akik jelentkeztek a 2019-es minősítési eljárásra.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

"Unokáim, testvéreim unokái, szomszédgyerekek és tanítványok egytől egyig arról számolnak be, hogy a tanárnéni/bácsi minősülős órája színpadi...  Tovább »

Jövőre 35 ezer pedagógus vehet részt a minősítési eljárásban, az emberi erőforrások miniszterének szerdán közzétett határozata tartalmazza a...  Tovább »

A tanároknak gúzsba kötve kellene táncolniuk, rengeteg baromságot terhelnek rájuk - mondta Vekerdy Tamás pszichológus.  Tovább »

Még pár napig lehet feltölteni a pedagógus portfóliót, a határidő jogvesztő - figyelmeztetett az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Kemény hangú levelet közölt a pedagógusminősítési rendszerről a Független Tanerők Hangja Facebook-oldalán.  Tovább »

A 2018-as minősítésre jelentkező pedagógusok nagy része még nem kezdte el a portfólió feltöltését, ezért az Oktatási Hivatal emlékeztető e-mailt...  Tovább »

„A hivatásuk iránt elkötelezett, karizmatikus tanáregyéniségek mélyen megalázónak tartják ezt a procedúrát” – mondta a pedagógusminősítés...  Tovább »

Milyen dátumokra és határidőkre kell odafigyelnetek novemberben, ha tanárként dolgoztok, középiskolai vagy egyetemi felvételire készültök?  Tovább »

"Tavaly júniusban kaptam meg az Oktatási Hivatal határozatát, mely szerint a Pedagógus II.  Tovább »

Kevesebb mint egy hónapjuk van a portfóliókészítésre azoknak a pedagógusoknak, akik jelentkeztek a 2018-as minősítési eljárásra.  Tovább »

November 25-ig tölthetik fel portfóliójukat azok a pedagógusok, akik jelentkeztek a 2018-as minősítési eljárásra, és pedagógus I vagy II, esetleg...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X