Ma este kiderült, kit melyik egyetemre vagy főiskolára vettek fel.  Tovább »

Várhatóan ma este 20 órától hozzák nyilvánosságra a szeptemberben induló felsőoktatási képzések ponthatárait.  Tovább »

Hol ünnepelhettek a ponthatárhúzás éjszakáján? Itt vannak a legjobb bulik az ország több pontjáról.  Tovább »

A debreceni felvételizők sem maradnak ponthatárváró buli nélkül: a Campus Fesztiválon vetítik ki a 2014-es ponthatárokat.  Tovább »

(x)

A francia a jövő generációjának nyelve

A francia nyelv több szempontból is jó befektetés.  Tovább »

Várhatóan csütörtök este 20 órától hozzák nyilvánosságra a szeptemberben induló felsőoktatási képzések ponthatárait.  Tovább »

Már csak egy nap, és kiderül, kit hova vettek fel - az eduline-nal egész nap követhetitek az eseményeket, beszámolunk a ponthatárokról, tudósítunk a...  Tovább »

Több városban szerveznek ponthatárváró bulit július 24-én: itt vannak a budapesti, a pécsi és a szolnoki programok.  Tovább »

Budapest és Pécs mellett Szolnokon is lesz Pont Ott Parti, az ottani ponthatárváró bulit a Szolnoki Főiskola szervezi. Íme, a program.  Tovább »

Hány órakor hozzák nyilvánosságra a 2014-es felvételi ponthatárait? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Nem csak Budapesten lesz Pont Ott Parti, Pécsett is együtt várhatjátok a 2014-es felvételi ponthatárait. Mutatjuk a pécsi programot.  Tovább »

Másfél hét múlva kiderül, kit hova vettek fel. Van, aki nyugodtan várja a ponthatárhúzást, más minden éjszaka azon görcsöl, bejut-e az egyetemre.  Tovább »

Alig másfél hét múlva kiderülnek a ponthatárok.  Tovább »

Két hét múlva nyilvánosságra hozzák a 2014-es ponthatárokat, és az idén Pont Ott Parti is lesz.  Tovább »

Július 24-én hirdetik ki az idei felvételi ponthatárokat, a jelentkezők még aznap este értesítést kapnak sms-ben...  Tovább »

Idén a Semmelweis Egyetem a házigazdája a Pont Ott Partinak, amelyet a ponthatárhúzás napján, július 24-én tartanak - írja közleményében az intézmény.  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X