A Pont Ott Parti az idén elmarad, de a budapesti felvételizők így is több ponthatárváró buli közül választhatnak. Íme, az összes buli egy térképen.  Tovább »

Napról napra bővül a ponthatárváró bulik listája: a budapesti helyszínek mellett Pécsen és Szolnokon is együtt várhatjátok a felvételi döntést.  Tovább »

Egyre több budapesti helyszínen szerveznek ponthatárváró bulit: a Budapest Parkban július 24-én, délután ötkor...  Tovább »

Az idei hivatalos Pont Ott Parti elmarad, de több budapesti és vidéki helyszínen tartanak ponthatárváró bulit.  Tovább »

Budapesten egyetlen helyszínen, a SOTE Elméleti Tömbje mellett megnyitott SOTE Klubban hirdetik ki élőben – az elmúlt...  Tovább »

Bár a hivatalos Pont Ott Parti az idén elmarad, lesz miből válogatniuk azoknak, akik bulizni szeretnének a...  Tovább »

"Pót Pont Partit" tart július 24-én, a felvételi ponthatárok kihirdetése napján a Hallgatói Hálózat: a diákok délután...  Tovább »

Megtartják a pécsi Pont Ott Partit július 24-én, a felvételi ponthatárok nyilvánosságra kerülésének napján - írja a...  Tovább »

A költségvetési megszorítások miatt úgy döntött az Educatio Nonprofit Kft.  Tovább »

Az idén elmaradhat az egyetemi-főiskola felvételi hagyományos ponthatárváró rendezvénye, a Pont Ott Parti - értesült...  Tovább »

Várhatóan július 24-én húzzák a 2013-as felvételi ponthatárait, aznap este derül ki, hány jelentkezőt vesznek fel az...  Tovább »

Jön a háromnapos hétvége, úgyhogy itt az ideje a lazításnak: összegyűjtöttük, milyen bulikat tartanak a budapesti és a vidéki egyetemek.  Tovább »

A Pennsylvania State University hallgatói stílszerűen szerették volna megünnepelni, hogy a Sandy nevű vihar miatt...  Tovább »

A brit Royal Agricultural College diákjaival soha nem volt gond, a királyi család által támogatott főiskolát messze...  Tovább »

Ma este akkor is buli lesz, ha sikerül a felvételi, és akkor is, ha nem - ez a terve a Pont Ott Partin várakozóknak, akiket arról faggattunk, mit...  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X