Több tízezer forintot költenek különórákra a magyar szülők. Drágák a nyelvórák és a korrepetálások is.  Tovább »

Százmillió forinthoz közelít az az összeg, amelyet a Magyar Államkincstár június 30-ig kifizetett nyelvvizsgadíj-visszatérítésre - írja a Magyar...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mennyit kell fizetnetek a legnépszerűbb általános nyelvvizsgákért? Változtak-e az árak?  Tovább »

Az Americki Institut horvát nyelviskola egy Melania Trumpot ábrázoló óriásplakátot helyezett el Zágrábban, az alábbi felirattal: "Just imagine how...  Tovább »

hirdetés

„Az európai uniós pénzeket pazarlóan, saját céljaira költő kormány a felnőttképzési, nyelvi képzési szakma javaslatait és tapasztalatait évek óta...  Tovább »

Az állami iskolákban negyediktől tizenkettedikig 936 tanórát kapnak a diákok, ám a többségnek ez mégsem elegendő a nyelvvizsgához.  Tovább »

A diákok számára a nyár az egyetlen időszak egy jó kis intenzív nyelvtanfolyamhoz.  Tovább »

Több nagy nyelviskola is komoly kedvezményeket hirdet azok számára, akik júniusban kezdődő kurzusra iratkoznak be, és ez nem véletlen.  Tovább »

Még mindig jelentkezhettek az ingyenes nyelvtanfolyamokra a diplomamentő program keretén belül. A határidő november 15.  Tovább »

Mi kell ahhoz, hogy sikeresen szerepeljetek a középfokú nyelvvizsgán, hogyan kereshettek tanulópartnert, és honnan tudjátok, hogy elegendő-e a...  Tovább »

Egy nyelviskola úgy nyerhette meg a Nemzeti Adó- és Vámhivatal fordítási és tolmácsolási feladatok elvégzésére kiírt közbeszerzését, hogy több...  Tovább »

Öt év alatt 12 százalékkal nőtt az idegen nyelveket beszélők aránya Magyarországon - írja keddi számában a Magyar Nemzet a Központi Statisztikai...  Tovább »

Nem szolgálják a képzés minőségét, kizárólag a nyelviskolák terheinek növelésére alkalmasak az új felnőttképzési jogszabályok a Nyelvtudásért...  Tovább »

Folytatódott a csökkenő tendencia, tavaly 128 ezer alkalommal - mintegy tíz százalékkal kevesebbszer, mint az előző évben - próbáltak meg...  Tovább »

A Nyelviskolák Szakmai Egyesülete (NYESZE) örömmel értesült a Nemzetgazdasági Minisztérium új felnőttképzési...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X