Megmutatjuk a legfontosabb tudnivalókat, amik nélkül nem juthattok be mesterképzésre.  Tovább »

Milyen alap- és mesterszakokra vették fel a legtöbb hallgatót az egyetemek és főiskolák?  Tovább »

Júniusban tartják a mesterszakos szóbeli felvételiket. Hány pontot kaphattok az alapszakos diplomára és a felvételi vizsgára?  Tovább »

A mesterképzésre más felvételi szabályok vonatkoznak, mint az alap- és osztatlan szakokra: az adott mesterszakot...  Tovább »

(x)

Új képzések, versenyképes diplomák – ajánló: Zsigmond Király Főiskola

A Zsigmond Király Főiskolán immáron teljesen angol nyelvű, valamint duális képzések is elérhetőek a 2016. szeptemberben kezdődő szemeszterben.  Tovább »

Hétfő este hozta nyilvánosságra a 2012-es felvételi jelentkezési adatait az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Több mint 7800 BA- és BSc-diplomás hallgatót vettek fel mesterképzésre idén: a legnépszerűbbek a tanári szakok, de a nemzetközi tanulmányok, a...  Tovább »

Tízből négy elsőéves hallgató külföldön is szeretne tanulni, minden második gólya a hároméves alapképzés után mesterszakra is jelentkezne, a diploma...  Tovább »

2011-ben jóval többen felvételiztek keresztféléves képzésre, mint egy évvel korábban, összesen 7,5 ezren vettek részt az idei eljárásban.  Tovább »

Idén is sokan hagyták az utolsó percekre a felsőoktatási jelentkezési lapok kitöltését.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X