Egy 190 oldalas könyv és egy 94 oldalas munkafüzet - matematikából egy másodikos diáknak ezen a két kiadványon kell átverekednie magát a tanév...  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok képben az általános iskolás matekkal.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nem árt egy kis szellemi edzés a szeptemberi tanévkezdés előtt, ezért összeállítottunk egy kvízt, amellyel tesztelhetitek a matektudásotokat.  Tovább »

A szorongás, a félelem és a stressz csökkenti a teljesítményt.  Tovább »

hirdetés

A komptecenciamérések alapján összeállított listán nehéz dolga volt a nem fővárosi intézményeknek, de egy kis Nógrád megyei község feltűnően jól...  Tovább »

Szombat reggelre válogattunk nektek pár feladatot az idei kompetenciamérésből, amit a nyolcadik osztályosok írtak meg.  Tovább »

A kompetenciamérések körül évek óta mindig nagy a felhajtás. Statisztikák és latolgatások, idén kinek hogyan ment.  Tovább »

Ezekkel az izgalmas trükkökkel neked is könnyebb lesz a matek.  Tovább »

Megvolt a matekérettségi is, a két legnehezebb (?) vizsgával megvagytok, a holnapi töri előtt jöjjön egy kis lazítás.  Tovább »

Kedden matekból érettségiztek a diákok - legtöbbjük valószínűleg nem ezt a vizsgát várta a legjobban, legalábbis erről árulkodnak az elmúlt évek...  Tovább »

Ha az lenne a matekérettségi után a legelső gondolatotok, hogy mi van, ha nincs meg a kettes, akkor ezt a cikket kell elolvasnotok.  Tovább »

Kedden a matekvizsgával folytatódott az érettségi szezon.  Tovább »

Hány pontot lehet kapni a középszintű matekérettségi feladataira? Milyenek a pontozási szabályok emelt szinten? Itt minden infót megtaláltok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X