Ki ne tudna válaszolni arra a kérdésre, mennyi 7 x 11 - 12? Vagy hogy 115 x 22?  Tovább »

Ez a feladat akár egy komolyabb fejtörőnek is beillene. Lássuk, mennyire jó a térlátásotok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Érdekes kvízre bukkantunk a BuzzFeeden: ezt a matektesztet 12 éves diákoknak állították össze tanárok, de egyik-másik kérdés a felnőtteken is kifog.  Tovább »

A matek az egyik mumus az iskolában. Ha egy kicsit koncentrál az ember, akkor nem minden feladat olyan nehéz, mint amilyennek elsőre tűnik.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nyilvánosságra hozta a közép- és az emelt szintű matekérettségi feladatsorát és megoldását az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Ma a matematika- és a latinvizsgákkal folytatódik a 2017-es őszi érettségi, összesen nyolcezren írásbeliznek és szóbeliznek a következő hetekben.  Tovább »

Ha úgy gondoltátok, hogy ilyen nem létezik, akkor most bebizonyítjuk, hogy rosszul gondoltátok.  Tovább »

Egy 190 oldalas könyv és egy 94 oldalas munkafüzet - matematikából egy másodikos diáknak ezen a két kiadványon kell átverekednie magát a tanév...  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok képben az általános iskolás matekkal.  Tovább »

Nem árt egy kis szellemi edzés a szeptemberi tanévkezdés előtt, ezért összeállítottunk egy kvízt, amellyel tesztelhetitek a matektudásotokat.  Tovább »

A szorongás, a félelem és a stressz csökkenti a teljesítményt.  Tovább »

A komptecenciamérések alapján összeállított listán nehéz dolga volt a nem fővárosi intézményeknek, de egy kis Nógrád megyei község feltűnően jól...  Tovább »

Szombat reggelre válogattunk nektek pár feladatot az idei kompetenciamérésből, amit a nyolcadik osztályosok írtak meg.  Tovább »

A kompetenciamérések körül évek óta mindig nagy a felhajtás. Statisztikák és latolgatások, idén kinek hogyan ment.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X