Különböző témákból válogattunk nektek kérdéseket. Mindegyikre van helyes válaszotok? Most kiderül, teszteljétek tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek a magyarok egyik kedvenc költőjét, Radnóti Miklóst. Felismeritek a következő versrészleteket?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Érdekel a történelem és tesztelnétek a tudásotokat? Akkor ez a kvíz nektek szól.  Tovább »

Tudjátok, mi a vatalé, mit csinál az, aki kurisztol vagy mi az a rámló? Tíz újabb tájszóval tesztelhetitek a tudásotokat. Ti ismeritek őket?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Lássuk, hibátlanul meg tudtok-e oldani egy tesztet, ha különböző témakörökből teszünk fel nektek kérdéseket. Mindegyikre van helyes válaszotok?  Tovább »

Sok diák számára ez a legnehezebb helyesírási témakör. J vagy ly hiányzik a következő szavakból?  Tovább »

Lássuk, ismeritek-e a híres emberek még híresebb idézeteit. Tujátok, kiktől idézünk? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel. Nektek hibátlan lesz?  Tovább »

Jól megy a matek? Tudjátok, hogy igaz vagy hamis az az állítás, hogy ha egy négyszög két szemközti szöge derékszög, akkor az téglalap?  Tovább »

Jók vagytok informatikából? Tudjátok, hogy az alább felsoroltak közül melyik állítás igaz elektronikus levelezés esetén a titkos másolat funkcióra?  Tovább »

Tudjátok, mit jelent az, hogy allé? És azt, hogy kilit? Most kiderül, ismeritek-e a következő tíz régi magyar szót. Teszteljétek a tudásotokat.  Tovább »

Ha sokat olvastok, akkor ez a kvíz sem foghat ki rajtatok. Lássuk, felsimeritek-e a híres regényeket az első mondatukról.  Tovább »

Úgy ismeritek a fővárost, mint a tenyereteket? Vagy ősszel költöztök Budapestre az egyetem miatt? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Ha kedvenc írójukról kérdezik a magyarokat, a válasz évtizedek óta ugyanaz: Jókai Mór. Lássuk, ti mennyire ismeritek Jókai munkásságát.  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok jó helyesírók. El tudjátok helyesen választani a következő szavakat? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Tájékozottak vagytok a színház világában? És a történetében? Lássuk, hogy a következők kérdésekre tudjátok-e a helyes választ.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X