Több tízezer diák (és szülő) áll komoly döntés előtt, néhány napja ugyanis már elérhetők a gimnáziumok, szakgimnáziumok és szakközépiskolák...  Tovább »

A szakgimnáziumokba jutottak be a legtöbben, de a leendő gimnazisták száma sem sokkal alacsonyabb.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Csütörtökön és pénteken módosíthatják a tanulók a középfokú felvételi vizsgák eredményei, tapasztalatai vagy egyéb információ alapján...  Tovább »

Milyen határidőket kell fejben tartani márciusban?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Fontos hetek jönnek a középiskolai felvételin: néhány nap múlva nyilvánosságra hozzák a középiskolák ideiglenes felvételi jegyzékét, március közepén...  Tovább »

Több középiskolai hely van - különösen a négyosztályos iskolákban -, mint ahány jelentkező - emelte ki az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli...  Tovább »

Mikor derül ki, melyik középiskolába vették fel a negyedikeseket, hatodikosokat és nyolcadikosokat?  Tovább »

Az egyetemre-főiskolára jelentkezőknek, a középiskolába felvételizőknek és az érettségire készülőknek is fontos ez a hét: február 15-én lejár a...  Tovább »

Hogyan jelentkezhetnek hat- vagy nyolcosztályos gimnáziumba azok, akik nem szeretnék ebben az általános iskola segítségét kérni?  Tovább »

Kiderült, ki hány pontot szerzett a középiskolák központi írásbeli felvételijén, lassan el kell dönteni, ki melyik középiskolába adja be a...  Tovább »

Fontos határidők jönnek februárban, a hónap közepéig az érettségizőknek, a felvételizőknek és az általános iskolásoknak is el kell dönteniük, merre...  Tovább »

A magyarteszt nem okozott meglepetést a nyolcadikosoknak, a matematikai feladatsort azonban nem mindenki tudta befejezni az időhiány miatt - így...  Tovább »

A nyolcosztályos gimibe felvételizők is számolgathatnak.  Tovább »

Megérkeztek a feladatlapok és a megoldások. Lehet számolgatni.  Tovább »

Megérkeztek a feladatlapok és a megoldások a négyosztályos felvételihez. Lehet számolgatni.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X