Ha irodalomórán jobban megismerkedtetek egy-egy szerző magánéletével, ez a kvíz tetszeni fog nektek.  Tovább »

Sokat olvastok és szeretitek a kihívásokat? Felismeritek ezeket a regényeket az utolsó mondataikról? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nem kihívás az irodalom? Lássuk, mennyire ismeritek Ady Endre életét és műveit. Teszteljétek a tudásotokat a következő kvízzel. Hibátlan lesz?  Tovább »

Sokat olvastok, és szívesen tesztelnétek a tudásotokat? Vajon felismeritek a regényeket az első mondataikról?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha a Balassi-verseket nem csak a lábjegyzeteket böngészve tudjátok értelmezni, ez a kvíz nektek való. Mit jelentenek az alábbi szavak?  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek a magyar verseket. Esetleg pár sor alapján is meg tudjátok mondani, hogy ki írta őket?  Tovább »

Az alábbi tesztben felbukkanó írók, költők neve valószínűleg mindenkinek ismerős lesz. Vajon a nevüket tudjátok a megfelelő archoz is kötni?  Tovább »

Tudjátok, hogy milyen szavakat használt Arany János? Ismeritek a szavak pontos jelentését?  Tovább »

Felismeritek a versek címét egy-egy részletük alapján? És arra is rájöttök, hogy ki a szerző? Akkor ez a kvíz nem foghat ki rajtatok.  Tovább »

Felismeritek ezeket az idézeteket, és azt is tudjátok, kitől származnak? Vagy hogy egy-egy szereplő melyik magyar íróhoz köthető?  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek a híres részleteket, hibátlan lesz a következő kvíz? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Különböző írók szövegeiről és ezek szereplőiről állítottuk össze nektek az alábbi kérdéssort.  Tovább »

Lássuk, mennyire megy a nyelvtan, hibátlan válaszotok van az összes kérdésre? Most kiderül, teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Felismeritek ezeket az idézeteket, és azt is tudjátok, kitől származnak? Teszteljétek a tudásotokat.  Tovább »

Köves Gyuri, Lónyay Erzsébet, Baradlay Ödön vagy éppen Esti Kornél?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X