Nem egyszerű kérdés, hogy mit, hogyan kell elválasztani. Most letesztelhetitek a tudásotokat a nyelvtani szabályok terén. Nektek mennyi megy helyesen?  Tovább »

Még egy helyesírásteszt, mert mi még mindig nem fogytunk ki belőlük. Ez hogy menne nektek?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Így az érettségi időszakban sem árt felpörgetni kicsit az agyunkat, és utánanézni pár gyakran elkövetett hibának.  Tovább »

Sok pontot veszíthettek az érettségin helyesírási hibák miatt - de nem csak ezért érdemes időről időre átismételni a fontosabb helyesírási...  Tovább »

hirdetés

Újabb helyesírási tesztet ajánlunk nektek - két perc alatt kitölthetitek a feladatsort, így ellenőrizve saját tudásotokat.  Tovább »

Még mindig több könyváruház sikerlistáját vezeti az új helyesírási szabályzat - de vajon mindannyian tisztában vagytok az új szabályokkal?  Tovább »

Egy kis karácsonyi helyesírási teszt, hogy ne kopjon a tudás.  Tovább »

Titeket milyen helyesírási hibákkal lehet az őrületbe kergetni?  Tovább »

Ahogy közeledik az ünnep - és vele együtt a várva várt szabadnapok -, egyre nehezebb rávenni magatokat a munkára és/vagy a tanulásra?  Tovább »

Földrajzi nevek, összetett szavak és a j/ly kérdéskör - alighanem ez a három helyesírási témakör a mumus nyelvtanórán.  Tovább »

Ha már unjátok a munkát vagy a tanulást, frissítsétek fel magatokat egy teszttel.  Tovább »

Az elmúlt hetekben több helyesírási tesztet is ajánlottunk nektek, amelyekkel pár perc alatt felmérhetitek a tudásotokat. Ezekből szemezgetünk.  Tovább »

Harminckét év után új helyesírási szabályokat kell megjegyezni - A magyar helyesírás szabályai 12.  Tovább »

Sikerült már megjegyezni az új helyesírási szabályokat? Most tesztelhetitek a tudásotokat - tíz kérdés vár rátok.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X