Szombat reggelre is hoztunk nektek egy gyakori helyesírási hibát, a helyesiras.hu Facebook-oldalának egyik követője szúrta ki.  Tovább »

Jobbnál jobb helyesírási teszteket ajánlottunk nektek az elmúlt hónapokban - itt találjátok a három legnépszerűbb kvízt.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha a nyelvtan az erősségetek, ezt a tesztet ki kell próbálnotok. Hány kérdésre van helyes válaszotok?  Tovább »

Ezzel a teszttel ellenőrizhetitek a tudásotokat. Lássuk, kinek lesz ötből öt helyes válasza.  Tovább »

hirdetés

Megvan otthon a legújabb helyesírási szabályzat? Gyakran szoktátok lapozgatni? Most kiderül.  Tovább »

Ezzel a kvízzel kideríthetitek, mennyire vagytok pengék nyelvtanból. Hány pontot szereztek?  Tovább »

Az MTA helyesírással foglalkozó Facebook-oldalán jelent meg egy kép: indokolatlannak tűnő vesszőhasználat? Igen.  Tovább »

Nem egyszerű kérdés, hogy mit, hogyan kell elválasztani. Most letesztelhetitek a tudásotokat a nyelvtani szabályok terén. Nektek mennyi megy helyesen?  Tovább »

Még egy helyesírásteszt, mert mi még mindig nem fogytunk ki belőlük. Ez hogy menne nektek?  Tovább »

Így az érettségi időszakban sem árt felpörgetni kicsit az agyunkat, és utánanézni pár gyakran elkövetett hibának.  Tovább »

Sok pontot veszíthettek az érettségin helyesírási hibák miatt - de nem csak ezért érdemes időről időre átismételni a fontosabb helyesírási...  Tovább »

Újabb helyesírási tesztet ajánlunk nektek - két perc alatt kitölthetitek a feladatsort, így ellenőrizve saját tudásotokat.  Tovább »

Még mindig több könyváruház sikerlistáját vezeti az új helyesírási szabályzat - de vajon mindannyian tisztában vagytok az új szabályokkal?  Tovább »

Egy kis karácsonyi helyesírási teszt, hogy ne kopjon a tudás.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X