Hamarosan lejár az egyetemi-főiskolai felvételi jelentkezési határideje.  Tovább »

Ma éjfélkor lejár az egyetemi-főiskolai felvételi jelentkezési határideje.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hogyan jelentkezhetnek hat- vagy nyolcosztályos gimnáziumba azok, akik nem szeretnék ebben az általános iskola segítségét kérni?  Tovább »

Még öt napig - február 15-én éjfélig - lehet jelentkezni az egyetemek, főiskolák szeptemberben induló felsőoktatási képzéseire.  Tovább »

hirdetés

Az utóbbi években már csak elektronikusan lehet jelentkezni a felsőoktatási intézmények képzéseire. Íme, az eduline útmutatója.  Tovább »

Még egy hónapotok van a 2016-os felvételi jelentkezési határidejéig: milyen hibákat érdemes elkerülni az e-felvételi kitöltése közben?  Tovább »

Tavaly még 9 ezer forintot kellett fizetni a jelentkezésért, a 2016-os felvételi eljárás során az alapjelentkezés azonban már díjtalan.  Tovább »

Ma kell leadnotok a jelentkezési lapokat a középiskolai felvételi központi írásbeli vizsgájára.  Tovább »

Mikor kezdődik a 2016-os felvételi szezon, és meddig lehet leadni a jelentkezési lapokat? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Már le lehet tölteni a 2016-os középiskolai írásbeli felvételi jelentkezési lapját az Oktatási Hivatal oldaláról.  Tovább »

Az Oktatási Hivatal honlapján tették közzé azoknak a középiskoláknak a listáját, ahol központi írásbeli felvételi vizsgát szerveznek.  Tovább »

Meddig és hogyan kell leadni a felsőoktatási felvételi jelentkezési lapját? Mi az, amire figyelnetek kell, hogy ne bukjátok el a felvételit?  Tovább »

Még egy hónapotok van a 2015-ös felvételi jelentkezési határidejéig: milyen hibákat érdemes elkerülni az e-felvételi kitöltése közben?  Tovább »

Az idén sem változott a felsőoktatási felvételi díja: a jelentkezőknek továbbra is 9000 forintot kell fizetniük, ezért az összegért három szakot...  Tovább »

Mikor kezdődik a 2015-ös felvételi szezon, és meddig lehet leadni a jelentkezési lapokat? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X