Nyakunkon a ballagás és az érettségi, ha még nem találtátok meg a tökéletes ajándékot, akkor most ajánlunk pár ötletet, amelyek segítségével az...  Tovább »

Harmincnégy középiskola végzősei csatlakoztak a Kézenfogva ballagunk nevű kezdeményezéshez - a diákok azt kérik rokonaiktól és barátaiktól, hogy a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egy washingtoni apuka megadta a módját.  Tovább »

Ezen a héten tartják az általános iskolai ballagásokat - ma három olyan ajándékot mutatunk, amelynek bármelyik tanár örülne, pedig egyik sem kerül...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az Eötvös József Gimnázium végzős diákjai arra kérik rokonaikat és barátaikat, hogy idén ne nekik kedveskedjenek ajándékokkal.  Tovább »

A ballagás és az érettségi hajrájában nem marad sok idő ajándékötleteken gondolkozni.  Tovább »

A legtöbb helyen június 12-én, pénteken tartják a ballagást.  Tovább »

Jövő héten tartják a középiskolai ballagásokat. Mutatunk pár ajándékötletet, amelyet még a diákok pénztárcája is elbír.  Tovább »

Június 13-án ér véget a tanítás, a legtöbb általános iskolában még aznap, néhány helyen pedig szombaton tartják a ballagást.  Tovább »

Különleges, egyedi ajándékkal lepnétek meg osztályfőnököt a ballagás előtt? Öt olyan ajándékot mutatunk, amelyre még költenetek sem kell.  Tovább »

Ballag a barátotok, a testvéretek vagy az unokatestvéretek? Íme, pár ajándékötlet, amit a diákbüdzsé is elbír.  Tovább »

Ékszer, laptop, okostelefon? Ha valami izgalmasabb ajándékot szeretnétek venni a végzős testvérnek, barátnak, barátnőnek, ismerősnek, itt a lehetőség.  Tovább »

Kezdődik a ballagási időszak a középiskolákban, na meg az üzletekben is indul a roham az ajándékokért. Íme, a plüssmaci alternatívái.  Tovább »

Egy hét múlva kezdődnek a ballagások a középiskolákban - a legnépszerűbb ajándék idén is a pénz lesz.  Tovább »

Gravírozott toll és virágcsokor helyett mással is meglephetitek tanáraitokat - íme, néhány jó ötlet.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X