Sok pedagógus úgy érzi, alacsony a megbecsültsége - írja pénteki számában a Magyar Idők, amelynek Horváth Péter, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke...  Tovább »

Sok a pályaelhagyó fiatal pedagógus és egyre több az idős kolléga, így a pedagógushiány fokozódni fog – mondta Horváth Péter, a Nemzeti Pedagógus...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nyilvánosságra hozta a közoktatás állapotáról szóló helyzetértékelést a Nemzeti Pedagóguskar: a tanári kar elöregedett, az iskolák működtetése...  Tovább »

A magyar diák jelentős része jelentős „unalomfaktorral”, „szorongásfaktorral” és alacsony „élményfaktorral” éli végig iskolás éveit.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A pedagógusok óraszámának csökkenését szeretné elérni a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ), szerintük ugyanis a heti 40 óránál jóval...  Tovább »

Visszaállítanák a minimálbérhez igazított bértáblát, cafetériával motiválnák a pedagógusokat, a béremelés utolsó részletét mindenkinek, határozatlan...  Tovább »

A köznevelési intézmények ingatlanfejlesztései és a digitális eszközök iskolákba történő kiszállítása is szerepelt a Köznevelés-stratégiai...  Tovább »

Szerdán tartja alakuló ülését a megújult Köznevelés-stratégiai Kerekasztal - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma kedden.  Tovább »

A differenciált béremelésről szóló jogszabály-módosítás visszavonását kéri a Nemzeti Pedagógus Kar.  Tovább »

Jó lenne, ha az iskolaigazgatói pályázaton elutasított jelöltek nem egy egyszerű „nemet” kapnának, hanem egy rövid indoklást is, ezt a Nemzeti...  Tovább »

Az NPK egyetért a "felmentések kivezetésének pozitív irányú jogalkotói szándékával".  Tovább »

Beleszámítaná 10 év gyakorlat után a gyest és a gyedet is a pedagógusi előmenetelbe a Nemzeti Pedagógus Kar (NPK), emellett pedig az...  Tovább »

Az alsó tagozatos iskolások esetében sincs napirenden a házi feladat kivezetése - értesült a Magyar Idők.  Tovább »

Magukat is köztestületnek hitték, de nem sikerült valami a papírmunkánál.  Tovább »

Állásfoglalásokat fogadott el a Nemzeti Pedagógus Kar (NPK) a bérekről, az álláshelyekről és a végzettségek egységes elfogadásáról szombati...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X