Az MBA-képzések általában rettentő drágák, most 50- és 100 százalékos ösztöndíjat kínálnak, ráadásul külföldön.  Tovább »

A Raoul Wallenberg épületébe költöző közigazgatási kar után felszabadul a közszolgálati egyetem Ménesi úti épülete, amelyben a 444.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A Harvard indítja a világ legjobb MBA-képzését - derül ki a Financial Times 2014-es rangsorából.  Tovább »

Jó hír a Jackson-rajongóknak: a Clark Atlanta University MBA-képzést indít az énekes 54. születésnapja alkalmából.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hazugságon kapták Tyra Bankst: az amerikai topmodell, műsorvezető és énekesnő többször büszkélkedett azzal, hogy a...  Tovább »

Budapest vonzza a legtöbb külföldi MBA-hallgatót a régióban, ez nemcsak a programok magas színvonalának, hanem a...  Tovább »

Március 6-án Budapesten tartják a QS World MBA Tour, a világ legnagyobb karrier- és oktatási rendezvénysorozatának...  Tovább »

A korábbi 610 ezer helyett maximum 400 ezer forintot kérhet szemeszterenként az MBA-mesterképzésre jelentkező...  Tovább »

A munkaadók értékelése alapján a francia INSEAD vezeti a legjobb üzleti egyetemek listáját Európában.  Tovább »

Huszonöt éve működik az IEDC Bled School of Management – az évforduló alkalmából az intézmény elindítja „25 év – 25 ország – 25 ösztöndíj elnevezésű...  Tovább »

A Financial Times tizenharmadik alkalommal rangsorolta a legjobb üzleti képzést (MBA) nyújtó egyetemeket.  Tovább »

Több mint 20 egyetem és képzési intézmény, köztük a budapesti KPMG-BME Akadémia is részt vesz a világ 23 városában megrendezésre kerülő...  Tovább »

Az MBA-képzés iránt érdeklődők számára kínál tájékozódási lehetőséget a QS World MBA Tour, mely március 17-én, 18 órától tartja meg programjait...  Tovább »

Az idegen országban töltött diákévek nem csak tapasztalattal gazdagítják a vállalkozó kedvű tanulókat, hanem az értelmüket is kitágítja – állítja...  Tovább »

Karrier és oktatási szakkiállítás 2009. március 19-én az üzleti képzések iránt érdeklődők számára.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X