Legalább hetvenezer eszközt - 46 ezer oktatói laptopot és 24 ezer tanulói táblagépet - osztanak majd ki, de jelentős összegeket fordítanak...  Tovább »

Világszerte bevált, több tantárgynál is alkalmazható oktatási módszertan érkezhet a magyar iskolákba a kormány és a Lego Manufacturing Kft.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Csaknem 35 milliárd forint fordítható a köznevelési intézményekben a digitális kompetencia fejlesztésére - közölte a digitális tartalomfejlesztésért...  Tovább »

Az iskolák 34,4 milliárd forint értékben pályázhatnak digitális kompetenciafejlesztésre egy uniós program keretében - közölte a digitális oktatás...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hagyományosan szörnyen unalmas volt a VII. sorszámmal is jelzett kormányzati tanévnyitő az érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnáziumban.  Tovább »

Az államtitkárból digitális tartalomfejlesztésért felelős kormánybiztossá avanzsálódott Czunyiné Bertalan Judit 15 év digitális lemaradását hozná be...  Tovább »

Mind a 12 miniszter megbukott, a szöveges értékelést sem teszik ki az ablakba.  Tovább »

Több oldalt egyszerűen átemelt más munkájából a balassagyarmati Fényes-Bók Szilvia, mikor megpályázta a Balassi Bálint Gimnázium igazgatói posztját.  Tovább »

Hazánkhoz képest Ghánának vagy Argentínának teljesen más szintről kell fejlesztenie az oktatási rendszere színvonalát – számukra is rengeteg...  Tovább »

Czunyiné Bertalan Judit a 444-nek beszélt arról, hogy még több év kell ahhoz, hogy lerakják a minőségi oktatás tartópilléreit, de szükség lehet néha...  Tovább »

Egy pénteki meghívón még Czunyiné invitálta kerekasztalhoz a Herman igazgatóját.  Tovább »

Czunyiné Bertalan Judit helyét Palkovics László felsőoktatási államtitkár veszi át.  Tovább »

Nem mond le Czunyiné, inkább csökkentik a bürokráciát, úgy tűnik tehát, hogy ezzel egyelőre kezelhetőnek tartják a tanárok dühét.  Tovább »

Kilépnének az online térből, és valódi akciókat szerveznének a hermanosokhoz csatlakozó pedagógusok. Meg is volt az első személyes találkozó.  Tovább »

Czunyiné Bertalan Judit szerint harmadával csökken majd a tanárok adminisztrációs terhe egy új rendelet szerint.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X