szerző:
Eduline

Mind a 12 miniszter megbukott, a szöveges értékelést sem teszik ki az ablakba.

©

Tanév közben távozott Juditka. Mivel ez rendkívüli osztály, év közben is lehet bukni. Februárban érkezett hozzánk Lacika. Gyorsan fölvette a ritmust, és hamar beilleszkedett a közösségébe

- írja a februári államtitkárcsere apropóján alternatív osztályfőnöki értékelőjében Pilz Olivér, Törley Katalin és Pukli István "osztályfőnök, a Tanítanék Mozgalom vezetői.

Nebulóink, a kormány tagjai már a tanév elején mentességet kértek etika és erkölcstan alól, de hamisított orvosi igazolást hoztak. A szövegértésük igen gyenge, a kompetenciateszten többen nem érték el az első szintet sem a hétből, amely szignifikáns különbséget mutat a magyar társadalom többségével. Rengeteget mulasztottak igazolatlanul, amelyet nem elsősorban órákban lehet kifejezni, hanem cselekedetekben.

- folytatják, a kormányt értékelve hozzátették, hogy mind a 12 nebuló (miniszter) megbukott, bár az osztálylétszám az államtitkárok magas száma miatt gyakorlatilag megállapíthatatlan.

Az szarkasztikus stílust folytatva, szerintük mivel a "tanulók" elmúltak 16 évesek, így a HÍD-programban sem vehetnek részt, nevelő célzattal viszont a közmunkát javasolták - a tankötelezettség 16 évre csökkentése óta 187-szer több a fiatalkorú közmunkás, mint előtte.

Az osztályozó konferenciát szombaton Budapesten, valamint további hat vidéki városban tartják.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!