Évek óta nem emelkedtek a tanulmányi ösztöndíjak, jelentős − több tízezer forintos − támogatásra csak a kiemelkedő tanulmányi-tudományos eredményű...  Tovább »

Jó hír azoknak, akik támogatást szeretnének az egyetemi tanulmányaik idejére: idén ősszel is lehet pályázni a felsőoktatási támogatások egyik...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ezeket a támogatásokat pályázhatod meg, még akkor is önköltséges képzésben tanulsz.  Tovább »

Jó hírünk van azoknak, akik pályáznának a Bursa Hungarica ösztöndíjra.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Milyen ösztöndíjakra pályázhattok a következő napokban-hetekben? Mutatunk hármat.  Tovább »

Novemberig le kell zárnotok a jelentkezést, különben lemaradtok a Bursa Hungarica-ösztöndíjról.  Tovább »

Több ösztöndíjra és támogatásra pályázhatnak a következő hetekben az egyetemisták és főiskolások - ezeket nem szabad elfelejteni.  Tovább »

November 9-ig pályázhatnak a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló hallgatók a Bursa Hungarica felsőoktatási ösztöndíjra.  Tovább »

Kiírták a 2016-os Bursa Hungarica-ösztöndíjprogramot: hátrányos helyzetű hallgatók kaphatnak egy éven keresztül havi 10 ezer forintos támogatást.  Tovább »

Néhány hét múlva kiírják a Bursa Hungarica-ösztöndíjakat, amelyre az elsőéves egyetemisták és főiskolások is pályázhatnak.  Tovább »

Milyen ösztöndíjakra pályázhatnak a szociális helyzetük miatt rászoruló elsőévesek, és milyen támogatást kaphattok a tanulmányi eredmények alapján?  Tovább »

Ki pályázhat a Köztársasági ösztöndíjra vagy éppen a Bursa Hungaricára? Mi jut az önköltséges hallgatóknak, és honnan szerezhetnek pénzt a gólyák?  Tovább »

Köztársasági ösztöndíj, Bursa Hungarica, szociális és tanulmányi ösztöndíj - összegyűjtöttük, kik pályázhatnak az egyes felsőoktatási ösztöndíjakra...  Tovább »

Szívesen tanulnátok Európában vahy Európán kívül? Összegyűjtöttük azokat a külföldi ösztöndíjakat, amelyekre októberben-novemberben pályázhattok.  Tovább »

Több ösztöndíjra és támogatásra pályázhatnak a következő hetekben az egyetemisták és főiskolások - ezeket nem szabad elfelejteni.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X