Már elérhető a Bursa Hungarica pályázati anyaga az önkormányzatok honlapján. Hol lehet pályázni és kik pályázhatnak? Itt a válasz.  Tovább »

Egy hónap múlva ilyenkor már vészesen közel lesz a Bursa Hungarica ösztöndíj leadásának határideje. Hol lehet pályázni és kik pályázhatnak?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Máshol tanultok szeptembertől, de korábban már jogosultak voltatok a Bursa Hungarica ösztöndíjra? Ezt kell tennetek, ha intézményt váltottatok.  Tovább »

Az iskolakezdés az egyetemistáknak és a szüleiknek is komoly kiadásokat jelenthet.  Tovább »

hirdetés

Most kezditek az egyetemet és szeretnétek egy kis támogatást? Mit kell tennetek és meddig pályázhattok a Bursa Hungarica ösztöndíjra? Itt a válasz:  Tovább »

Mit kell tennetek, ha korábban megkaptátok a Bursa Hungarica ösztöndíjat egész évre, de szeptembertől már máshol tanultok? Utánajártunk.  Tovább »

Évek óta nem emelkedtek a tanulmányi ösztöndíjak, jelentős − több tízezer forintos − támogatásra csak a kiemelkedő tanulmányi-tudományos eredményű...  Tovább »

Jó hír azoknak, akik támogatást szeretnének az egyetemi tanulmányaik idejére: idén ősszel is lehet pályázni a felsőoktatási támogatások egyik...  Tovább »

Ezeket a támogatásokat pályázhatod meg, még akkor is önköltséges képzésben tanulsz.  Tovább »

Jó hírünk van azoknak, akik pályáznának a Bursa Hungarica ösztöndíjra.  Tovább »

Milyen ösztöndíjakra pályázhattok a következő napokban-hetekben? Mutatunk hármat.  Tovább »

Novemberig le kell zárnotok a jelentkezést, különben lemaradtok a Bursa Hungarica-ösztöndíjról.  Tovább »

Több ösztöndíjra és támogatásra pályázhatnak a következő hetekben az egyetemisták és főiskolások - ezeket nem szabad elfelejteni.  Tovább »

November 9-ig pályázhatnak a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló hallgatók a Bursa Hungarica felsőoktatási ösztöndíjra.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X