Campus life Eduline

Néhány tipp a rendhagyó vizsgaidőszakhoz

Elolvasom

Néhány egyetemen már tart, van ahol pedig holnaptól kezdődnek hivatalosan a tavaszi, nyári vizsgák. Egy biztos, ez a vizsgaidőszak más lesz, mint a többi. Mutatunk néhány tippet, amire érdemes figyelnetek a távoktatásban zajló vizsgák idején.

Campus life Eduline

Iskolai tablójukon is maszkot viselnek a nyíregyházi diákok

Elolvasom

A maszkban érettségiző diákok fotói után most újabb helyen hagy nyomot a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet. Vannak diákok, akiknek iskolai tablójukon a hagyományos képek mellett maszkos fotók is emlékeztetik majd őket erre az időszakra. A maszk most már biztosan jelképpé vált a 2020-as érettségizők számára.

Campus life Eduline

A járvány miatt kérdéses a nyári táborok sorsa

Elolvasom

A nyárra tervezett táborok zöme elmarad, egyelőre úgy tűnik, talán augusztusban tudnak majd gyermekeket fogadni – erről tájékoztatták a Magyar Nemzetet a különböző programok szervezői. Persze ez a probléma nem csak Magyarországon van napirenden.

Campus life Eduline

Posztválogatás a mai matekérettségiről

Elolvasom

A legtöbb diák a matekérettségitől tart a legjobban, és ilyenkor igyekeznek viccesebbnél viccesebb posztokkal, illetve kommentekkel oldani a feszültséget. Néhányat mi is összegyűjtöttünk nektek, reméljük, ezekkel sikerül titeket is megnevettetni.

1
5 6 7 8 9
127