szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Lassan szimbólummá válik a vasalódeszka, mint a digitális oktatás egyik eszköze. Vezsenyi László, a makói gimnázium tesitanára biztosan nem gondolta korábban, hogy ennyire népszerű lesz a videója.

Mindenki csak a „vasalódeszkás tanárként” emlegeti azt a tanárt, aki egy vasalódeszka segítségével mutatott be úszás gyakorlatokat. A napokban több hír is megjelent a vicces videó kapcsán. Először kiderült, hogy a videó kikerülésekor "letiltották" a tanításról, majd lemondott a tankerület vezetője, aki ezt a döntést meghozta. Az Emberi Erőforrások Minisztériumánál is túlkapásnak nevezték a tankerület vezetőjének döntését, az ügyben ombudsmani vizsgálat indul.

Úgy tűnik a többség nem ért egyet a döntéssel és szinte mindenki viccesnek és kreatívnak találja a tanár videóját. A facebook oldalunkon lévő kommentek nagy része arról szól, hogy még több ilyen tanárra lenne szükség, hiszen a humor elengedhetetlen és ez igazán kreatív volt.

Instagramon egyébként már létezik egy #vasalodeszkastanar hashtag, amire rákeresve több olyan képet találtok, ami vicces és azért készült, hogy ezzel támogassák a tanárt. Több ismert ember is kiállt az ügyért.

Sebestyén Balázs tegnap töltött fel egy képet instagram oldalára, ahol vasalódeszka van az autó tetetén. „Éljenek a kreatív tanárok! Sok ilyen kellene belőlük!

Jakupcsek Gabriella is feltölött egy #vasalodeszkastanar hashtaggel ellátott képet. „Futni voltam, “vasalni megyek“... Kreatív tanáraim voltak...”

Pár napja egy pécsi lelkész, Ócsai Zoltán oltárrá alakított egy vasalódeszkát. „Mindenki úgy értelmezi, ahogy akarja, én csak az esetre reagáltam. Humor nélkül nem érdemes bármibe belefogni” – mondta Ócsai Zoltán a hvg.hu-nak.

Ha nektek is van olyan történetetek, ahol egy tanárotok viccesen oldotta meg a digitális oktatást és szívesen megosztanátok velünk, akár név nélkül, az [email protected] e-mail címre, vagy a Facebook oldalunkon.

Újabb nyitások a járvány után - mától ismét lehet könyvtárazni

Hétvégén megjelent a rendelet a könyvtárak újranyitásáról.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!