szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Több mint 45 millióan nézték meg, és közel egymillióan osztották meg ezt a videót, amin egy fiatal brazíliai tanárnő különleges módon köszönti reggel a gyerekeket.

A videót egy fiatal brazil tanárnő, Camila Guimaraes tette közzé, aki a reggel érkező gyerekeket nem a megszokott módon köszönti. A gyerekek az ajtó mellett elhelyezett képek közül választhatnak, hogy ölelkezni, pacsizni vagy táncolni szeretnének a tanárnővel.

"é sobre ser abrigo e também ter morada... - Camila Guimarães

"é sobre ser abrigo e também ter morada em outros corações." ��������

A 19 éves gyakornok tanárnő elmondta, számára nagyon fontos, hogy örömet okozzon és mosolyogni lássa a diákokat. Az ötletet egyébként egy amerikai tanár ihlette, aki a Camilaéhoz hasonlóan játékos módon szórakoztatta tanítványait.

De nem csak külföldön vannak reggeli pacsizások. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, egy magyar úszásoktatónak is van saját köszöntési rendszere. A videót itt tudjátok megnézni.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.