szerző:
Eduline/MTI
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Több mint kétszáz fellépővel - köztük Rita Orával - rendezik meg az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját (EFOTT) július 9. és 15. közt Velencén - közölte a fesztivál igazgatója a rendezvény sajtótájékoztatóján.

Maszlavér Gábor elmondta, hogy az EFOTT nemcsak egy fesztivált, hanem hatnapos komplett nyaralást kínál a Velencei-tó partján. Idén több mint tíz színpadon kétszáznál is több fellépő szórakoztatja a közönséget. 

Köztük lesz az albán származású brit énekesnő, Rita Ora, az olasz Gianluca Vacchi és a német Brooklyn Bounce, a lemezlovasok csapatát pedig az izraeli Borgore és a német Tujamo is erősíti. A magyarok közül színpadra áll a harmincéves Tankcsapda, a tizenöt éves Road és az ugyanennyi ideje zenélő Halott Pénz, de Velencére érkezik a Kowalsky meg a Vega, a Punnany Massif, a Brains, Majka, valamint a Follow the Flow is. A fesztivál programjai a keddi mínusz egyedik napon nyitókarnevállal kezdődnek, majd szerdán, a nulladik napon Giccsparty várja a fesztiválozókat. 

Strand, Bánkitó, Művészetek Völgye, Kolorádó, Ördögkatlan: mennyibe kerülnek a napijegyek?

Cikksorozatunk első részében utánajártunk, mennyibe kerülnek a napijegyek és a bérletek a legnépszerűbb nyári fesztiválokon. Most újabb öt fesztivál következik.

Maszlavér Gábor elmondta: a sportprogramok is bővülnek, több mint harmincöt féle sportágat lehet majd kipróbálni az EFOTT-on.

A fesztivál házigazdája idén a Semmelweis Egyetem lesz. Hegedűs Tamás, az egyetem hallgatói önkormányzatának elnöke szerint az egyetem külön standdal jelenik meg a fesztiválon, ahol napközben olyan közéleti szereplőket is megszólaltatnak, akik az egészséget helyezik előtérbe. Rendeznek sportprogramokat, valamint az egyetem Pető András Karának segítségével mozgássérült fiataloknak is életre szóló élményt szeretnének szerezni.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!