szerző:
MTI
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Még szívesen elmennétek egy filmre az érettségi vagy vizsgaidőszak előtt? Mutatjuk, mi van most a mozikban.

A legjobban A gyászoló asszony átka című természetfeletti horror szerepelt, amelyre a várakozásokat felülmúlva 26,5 millió dollár értékben váltottak jegyet az egyesült államokbeli és kanadai filmszínházakban. A mindössze 9 millió dollárból forgatott produkció globálisan 56,5 millió dollárt hozott első hétvégéjén, újabb jeleként annak, hogy a műfaj egyre megbízhatóbb nézőcsalogató.

A hétvége többi premierfilmje közül a Breakthrough című, vallásos közönségnek szánt filmdráma 11 millió dollárt hozott - harmadik helyezettként -, míg a Penguins című dokumentumfilm a vártnál kisebb bevétellel, 2,3 millió dollárral nyitott. 

Napi agytorna: ebbe a tesztbe a legtöbben belebuknak - nektek menne?

Belevágnátok egy jó kis fejtörő megoldásába? Teszteljétek, mennyire számoltok helyesen, ha fejben kell összeadnotok. Nektek menne?

A Shazam! című szuperhősfilm, amely két héten át vezette a toplistát, a második helyre szorult vissza 17,34 millió dollárra becsült bevétellel. Negyedik helyen a Marvel Kapitány végzett 9 millió dolláros bevétellel, ötödik a Little című komédia lett, 8 millióval. 

A szokatlanul gyenge húsvéthétvége valószínűleg azzal magyarázható, hogy a nagy stúdiók vonakodtak piacra dobni költséges produkciókat egy héttel a várva várt Bosszúállók: Végjáték premierje előtt. A Marvel-birodalom legújabb szuperhősfilmjétől számos rekord megdőlését várják Észak-Amerikában.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!