szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Elkezdődött a tavaszi félév, amelyet megkönnyítve néhány kávézóba kedvezményesen ülhettek be. Mutatunk nektek néhány olyan helyet Budapesten, ahol - a diákkedvezményeteket kihasználva - kedvezményesen fogyaszthattok kávét és más italokat két óra közt vagy éppen egy fárasztó nap végén levezetésképpen.

Coffeeshop Company (9. kerület, Czuczor utca 2.)

A Budapesti Corvinus Egyetem hallgatói kedvezményesen fogyaszthatnak a Czuczor utcai kávézóban, azonban érdemes meglesni a többi kávézót, hiszen Coffeeshop Company-ból többet rejt Budapest belvárosa.

California Coffee Company (8. kerület, Kálvin tér 12.)

Jónéhány egyetem, többek között az ELTE, a KRE, a PPKE és a Corvinus csomópontján lévő California Coffe Company állandó diákkedvezményekkel várja a diákokat. A kávézó kifejezetten két óra közti lazításra, vagy éppen csendes tanulásra is alkalmas. Ezenkívül az előzőhöz hasonlóan, ebből a kávézóból is több található a városban, ezért érdemes felkeresni a hozzátok útba esőt, ugyanis a diákkedvezmények azokban is élnek.

Baristum Kávézó (5. kerület, Falk Miksa utca 1.)

A Budapesti Gazdasági Egyetemtől alig 5 perce található Baristum Kávézóban minden diák (nem csak BGE-sek) - természetesen a diákigazolvány felmutatásával - 10 %-os kedvezménnyel kávézhat.

Pinyó Klub (11. kerület, Karinthy Frigyes út 26.)

Habár már nem kifejezetten kávézóról van szó, a BME és az ELTE között található Pinyó Klub kifejezetten diákbarát hely, ahol - az akciós termékeken kívül - mindent 10 % kedvezménnyel fogyaszthatnak a tanulók.