szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Akár kezdők, haladók vagy újrakezdők vagytok, ezzel az appal ti is tanulhattok. Német nyelvvizsgára készültök? Akkor nektek is érdemes kipróbálni ezt az appot.

A sok angolul tanulóknak szóló alkalmazás után most a németül tanulóknak ajánlunk egyet.

Persze ez az app nem csak azoknak lehet hasznos, akik nyelvvizsgára készülnek, hanem azoknak is akik egy kicsit felfrissítenék a tudásukat. Ha a nyelvtan megy nehezen, akkor a Babellel gyakorolhatjátok, de sajnos csak azok tudják használni, akik tudnak valamennyire angolul is, az ugyanis a közvetítőnyelv.

Hogyan működik?

A feladat egyszerű: helyes szavakat kell beírni a megadott mondatokba, a kifejezések kiejtését is megmutatja az oldal - így a szóbelire is gyakorolhattok. Addig nem léphettek a következő, nehezebb feladatra, amíg helyesen nem válaszoltok a kérdésre.

Ha regisztráltok az appban, akkor a profilotok szinkronizálva lesz az összes eszközön, amin használjátok. Persze nem csak alkalmazásként, hanem online is működik, így akár netezés közben is tanulhattok, ha van pár szabad percetek.

Ha szeretnétek kipróbálni, az appot itt tölthetitek le androidra. Itt pedig iOS-es eszközre.

Nyelvvizsgák a továbbtanuláshoz: itt találjátok a teljes listát

Nemzetközi vagy Magyarországon akkreditált nyelvvizsgát tennétek továbbtanulás vagy munka miatt? Mutatjuk azoknak a nyelvvizsgáknak a listáját, amiket elfogadnak a felvételihez.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!