szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Olyan ingyenes alkalmazást kerestek, amivel játszva tanulhattok angolul? Akkor ezt az appot érdemes kipróbálnotok.

A Xeropan elnevezésű app érdekessége, hogy szó szerint játszva tanulhattok, ugyanis a feladatok egy kalandos történelmi utazásra épülnek, ahol Max Professzorral, a személyes nyelvtanárotokkal menthetitek meg a világot. 

Az app letöltésével videós leckéken, szókártyákon, fordítási feladatokon és folyamatosan frissülő tartalmakon keresztül tanulhattok, valamint a chatbotok, azaz mesterséges inteligencia segítségével a kiejtéseteket is fejleszthetitek. Ez utóbbi a Xeropan egyik legnagyobb előnye, hiszen nagyon sokan félnek megszólalni idegen nyelven, így az alkalmazással anélkül gyakorolhattok, hogy kínosan éreznétek magatokat.

©

Az alkalmazás intenzív nyelvtanuláshoz is remek választás, mivel több mint három évre elegendő olvasás, írás, szövegértés és beszédgyakorlási feladatot tartalmaz. Az appot teljesen kezdőként, de akár felsőfokon beszélőként is használhatjátok, minden szintnek ajánlanak újdonságokat a játékos feladatokon keresztül. A Xeropant ingyenesen IOS-re innen, Androidra innen, böngészőbe pedig innen érhetitek el.

Új nyelvtanulási módszer: áramot vezetnek az agyba

Egy friss tanulmány szerint az agyba vezetett áram könnyíti a nyelvtanulást, gyorsabban és gördülékenyebben megy.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!