szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Már unjátok az angolt és a németet? Kipróbálnátok valami újat? Ezzel az alkalmazással megismerkedhettek az olasz nyelvvel és fejleszthetitek a tudásotokat.

Ezzel az alkalmazással egyszerűen sajátíthatjátok el az olasz szavakat, kifejezéseket, fejleszthetitek a nyelvtanotokat, mondatokat alkothattok, és részt vehettek hétköznapi beszélgetésekben.

Fejleszthetitek az írás-, olvasás-, hallás-, és beszédkészségeiteket, a hatékonyabb tanulás érdekében pedig szótárral, igeragozóval és úgynevezett ’state-of-the-art’ beszédfelismerő technológiával is felszerelték az alkalmazást – ami azt jelenti, hogy az app ellenőrzi a szavaitokat, és csak akkor kaptok pozitív visszajelzést, ha az olasz beszédetek tiszta és helyes, így javul majd a kiejtésetek.

©

Mit tud pontosan az alkalmazás?

A tökéletes olasz kiejtést szinkronszínészek anyanyelvi társalgásaiból tanulhatjátok meg, miközben a legalapvetőbb szavakkal és kifejezésekkel gazdagíthatjátok a szókincseteket. Ha pedig nem csak ismerkednétek az olasszal, hanem komolyabban is beleásnátok magatokat a nyelv rejtelmeibe, akkor az igékre kattintva a teljes igeragozási rendszert megnézhetitek.

A folyamatos statisztikai elemzések azt is lehetővé teszik, hogy nyomon kövessétek a fejlődéseteket. A ranglistának köszönhetően pedig a barátaitok és családtagjaitok szintjét is figyelemmel kísérhetitek, illetve versenyezhettek, hogy ki lesz a legjobb.

Így tanulhattok franciául teljesen ingyen - appajánló

Már rengeteg olyan alkalmazást ajánlottunk, aminek a segítségével angolul vagy németül tanulhattok. Éppen ezért most azoknak kedvezünk, akik francia nyelvhez szeretnének közelebb kerülni. Most összeszedtünk három remek alkalmazást, amivel tankönyvek nélkül sajátíthatjátok el a francia nyelv alapjait.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.