szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Már rengeteg olyan alkalmazást ajánlottunk, aminek a segítségével angolul vagy németül tanulhattok. Éppen ezért most azoknak kedvezünk, akik francia nyelvhez szeretnének közelebb kerülni. Most összeszedtünk három remek alkalmazást, amivel tankönyvek nélkül sajátíthatjátok el a francia nyelv alapjait.

Mondly

Ezzel az alkalmazással elsajátíthatjátok az alapvető francia szavakat és kifejezéseket, elkezdhettek mondatokat formálni, és részt vehettek beszélgetésekben. Az applikációval fejleszthetitek az írás-, olvasás-, hallás-, és beszédkészségeiteket. A state-of-the-art beszédfelismerőnek köszönhetően a kiejtésetek is javulhat, ugyanis csak akkor kaptok pozitív visszajelzést, ha a francia beszédetek tiszta és helyes. Az alkalmazáson belüli statisztikák pedig segítenek a fejlődésetek nyomonkövetésében.

©

Francia nyelvtan

Ebben az alkalmazásban több mint 1000 kifejezést, gyakori mondatokat, valamint a francia nyelvtan teljes rendszerét megtaláljátok. Az applikáció elsősorban kezdőknek ajánlott.

©

Tanulj franciául egyszerűen

Ebben az alkalmazásban minden francia kifejezés le van írva fonetikusan és eredeti nyelven, illetve anyanyelvi beszélőtől is meghallgathatjátok, hogy még jobb legyen a kiejtésetek. Ezeken kívül az appon belül kvízeket is találtok, valamint a haladásotokat is nyomonkövethetitek.

©

Szuper ingyenes app: minikihívásokkal gyakorolhattok a nyelvvizsgára

Nemcsak új szavakat sajátíthattok el a Lingvist nevű ingyenes alkalmazással, hanem a nyelvvizsga részei szerint csoportosított feladatokat, kommunikációs helyzeteket is megoldhattok, illetve a nyelvtani szabályokat is átismételhetitek.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.