szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Most egy remek fordítót ajánlunk, amivel nem csak szövegeket, hanem élő beszédet is fordíthattok.

Idegen nyelvű szövegeket kell olvasnotok az egyetem vagy a munkátok miatt, esetleg külföldi barátaitokkal kell kommunikálnotok, de nem vagytok biztosak a nyelvtudásotokban? Ezzel az appal egy kicsit fejleszthetitek a nyelvtudásotokat.

A Triplingo oldalt nagyon szeretik a felhasználók, legalábbis ez derül ki a véleményekből. Az alapváltozat - amely huszonhárom nyelvet kezel - ingyenes, némi pénzért cserébe pedig a teljes alkalmazást használhatjátok.

©

Az alkalmazásban van hangalapú fordító, amivel azonnal fordíthattok egy másik nyelvre; majd a választ vissza angolra. Ezen felül nyelvenként több mint 2000 hasznos kifejezést találhattok, de van kifejezetten utazáshoz összeállított fordító is, ami fogalmakkal, speciális kifejezésekkel segíti a zökkenőmentes kommunikációt, bárhol is vagytok.

A Triplingo általában többféle fordítást kínál, ez kifejezetten jól jön, ha nyelvvizsgára készültök, vagy például levelezés közben nem a leggyakrabban használt fordulatokat szeretnétek használni. A szlengszótár, és az imént említett utazók számára összeállított kulturális és praktikus tartalom különösen hasznos része az appnak.

Ha szeretnétek kipróbálni, akkor itt megtaláljátok Androidos eszközre, itt pedig iOS rendszerhez.

Mi a különbség az egynyelvű és a kétnyelvű komplex nyelvvizsga között?

Nyelvvizsgára készültök, de nem tudjátok, hogy egynyelvű vagy kétnyelvű vizsgát tegyetek? Mi a különbség a kettő között, melyik ér többet? Fontos kérdésekre válaszolunk.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.