szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Német nyelvvizsgára készültök, de gyakorolnátok, mielőtt jelentkeztek a vizsgára? Ezt az oldalt szeretni fogjátok.

Korábban már nagyon sok alkalmazást és oldalt ajánlottunk azoknak a nyelvvizsgára készülőknek, akik az angolt választották. Most azoknak is adunk egy kis segítséget, akik németből fognak vizsgázni.

Ha a nyelvtan megy a legnehezebben, akkor a Babellel gyakorolhatjátok. A használatához kell némi angol tudás is, ugyanis ez a közvetítőnyelv.

©

A feladat egyszerű: helyes szavakat kell beírni a megadott mondatokba, a kifejezések kiejtését is megmutatja az oldal - így a szóbelire is gyakorolhattok. Addig nem léphettek a következő, nehezebb feladatra, amíg helyesen nem válaszoltok a kérdésre.

Nem a nyelvtan a legnehezebb, hanem a szókincseteket bővítenétek? Nemrég ajánlottuk már ezt az appot is azoknak, akik a németül tanulnak. Ha szeretnétek egy kicsit fejleszteni a szókincseteket, akkor ezzel az alkalmazással bárhonnan tanulhattok, gyakorolhattok.

Nyelvvizsga, dolgozat vagy állásinterjú? Ezzel az ingyenes nyelvi appal bárhonnan tanulhattok

Ha angolul vagy németül tanultok, akkor ez az app nektek is jól jöhet. Ha szeretnétek egy kicsit fejleszteni a szókincseteket, akkor ezzel az alkalmazással bárhonnan tanulhattok, gyakorolhattok.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.