szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ha angolul vagy németül tanultok, akkor ez az app nektek is jól jöhet. Ha szeretnétek egy kicsit fejleszteni a szókincseteket, akkor ezzel az alkalmazással bárhonnan tanulhattok, gyakorolhattok.

Az app nem csak iskolásoknak vagy egyetemistáknak lehet hasznos, hanem azoknak is, akik valamilyen nyelvórára járnak, vagy csak szeretnének egy kicsit jobban elmélyedni az angol vagy német szókincsfejlesztésben.

©

Hogyan működik az app?

Az egyik legjobb rész az alkalmazás működésében az, hogy ingyenes és internetkapcsolat nélkül is használható. Szókártyák segítségével gyorsan fejleszthetitek a szókincseteket.

Az app letöltése utána csak be kell állítanotok az anyanyelveteket és már kezdődhet is a tanulás. A kártyák két oldalán - mint a hagyományos tanulókártyákon - elolvashatjátok a magyar és az angol írást és a jelentést. Ezen felül meghallgathatjátok, hogy az adott szavakat hogyan kell helyesen kiejteni. Ha elértek egy bizonyos szómennyiséget, akkor választhattok, hogy újra megcsináljátok a már ismert szavakat vagy új szóhalmaz megtanulásába fogtok.

Az alkalmazás főoldalán megnézhetitek az egy nap megtanult szavak számát, és bővíthetitek is a szógyűjteményt. Akár németül, akár angolul tanultok megtaláljátok az appot Androidos vagy Apple készülékekre is.

Nyelvvizsgára készültök, vagy már a kezetekben is van a bizonyítvány? Ebben a cikkben olyan fontos linkeket, oldalakat és szabályokat gyűjtöttünk össze, amelyekre minden készülőnek és friss nyelvvizsgatulajdonosnak szüksége lehet.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.