szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Nagy nyelvtanulásban vagytok és megbízható online fordítót kerestek? Itt egy ingyenes oldal, amit érdemes kipróbálni.

Ezt a szótárat nemcsak magyar-angol fordításnál használhatjátok: a szöveget magyarról németre, lovári nyelvre, görögre, japánra, franciára, latinra, olaszra, oroszra, románra, spanyolra, svédre, szlovákra és törökre is lefordíthatjátok. Az oldalon a hagyományos szótárak mellett még több mint 90 nyelvi szótárat és fordítót találhattok.

Ez az oldal pedig akkor is hasznos lehet, ha új nyelveket tanultok és szükségetek van a megerősítésre, de találhattok pár meglepő - dothraki-angol vagy orvosi-magyar - szótárat is.

©

Persze a rendszer idegen nyelv-magyar irányban is működik. A Dictzone akkor is hasznos, ha egy idegen nyelvről egy másikra szeretnétek fordítani: angolról tíz, németről pedig tizenkettő nyelvre fordíthattok. Ezen felül bizonyos nyelveknél meg is hallgathatjátok a helyes kiejtést az adott szavak mellett.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.