szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Szívesen belekezdenétek egy teljesen új nyelv elsajátításába? Ezzel az appal egy kis ízelítőt kaphattok abból, milyen a norvég nyelv.

Nemrég egy olyan kurzust ajánlottunk nektek, ami akkor lehet hasznos, ha megakadtatok a nyelvtanulásban, vagy most kezdenétek bele a nyelvvizsga-felkészülésbe. Ezzel az ingyenes kurzussal ugyanis online kaphattok tanulási tippeket, a hatékony felkészüléshez. Most egy másik tanfolyamot ajánlunk, ahol egy új nyelvben próbálhatjátok ki magatokat. Ha tanulnátok, vagy északra utaznátok, akkor hasznos lehet ez az app.

Hét tipikus nyelvtanulási tévút - ezzel az ingyenes kurzussal elkerülhetitek őket

Megakadtatok a nyelvtanulásban, vagy most kezdenétek bele a nyelvvizsga-felkészülésbe? Ezzel az ingyenes kurzussal online kaphattok tanulási tippeket, a hatékony felkészüléshez.

Ugyanis ha belekóstolnátok egy különleges nyelv használatába, ez a norvégnyelv-kurzus jól jöhet arra, hogy legyen egy alap szókincsetek. A kurzus célja, hogy 45 kifejezéssel nyerjetek egy minimális bepillantást a norvég nyelv szépségeibe. A nyelvtanfolyamnak nincs egyéb alapkövetelménye, csupán a kitartás és eltökéltség. Kezdők, újrakezdők és kíváncsi nyelvtanulók is belefoghatnak.

A beiratkozás után azonnal hozzáfértek a videókhoz és a tartalmakhoz. Bárhol, bármikor és bármennyiszer megnézhetitek, akkor és olyan tempóban tanulhattok ahogy szeretnétek.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.