szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Megakadtatok a nyelvtanulásban, vagy most kezdenétek bele a nyelvvizsga-felkészülésbe? Ezzel az ingyenes kurzussal online kaphattok tanulási tippeket, a hatékony felkészüléshez.

Nemrég ajánlottunk egy olyan kurzust, ahol az időhiányban szenvedők kaphatnak tanulási tippeket. Most a nyelvtanulásban megakadat vagy lelkesedést vesztetteknek ajánlunk egy ingyenes kurzust.

Megakadtatok a nyelvtanulásban? Ez a kurzus jól jöhet mindenkinek, aki csalódott és lendületet keres, és azoknak is, akik megspórolnák maguknak a felesleges köröket. Illetve bárkinek, aki felülvizsgálná, hogy milyen módon tanul nyelvet, ha még nem érte el a célját.

Nagyon sokan ösztönösen úgy tanulnak nyelvet, mintha az felmondandó iskolai leckék sora lenne, a magyar oktatás magoltatós jellegéből fakadóan. Pedig a nyelvtudás egy készség, itt gyakorlatban használható tudást kell szerezned. Ebben az ingyenes minikurzusban hét tipikus magyar nyelvtanulási tévút mentén kaphattok azokat helyettesítő, célravezető, hatékony tippeket - írja a kurzus készítője.

Ha szeretnétek kipróbálni az ingyenes kurzust, akkor itt megnézhetitek, feliratkozás után pedig ki is próbálhatjátok.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.

Így is tanulhattok nyelveket: szókincsfejlesztés és nyelvi gyakorlatok online

Szívesen belekezdenétek egy új nyelv tanulásába vagy éppen az angoltudásotokat frissítenétek fel? Online nyelvi kurzusokat ajánlunk.