szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Kezdődik az egyetem, jönnek a ZH-k és a vizsgák. Most egy olyan ingyenes online kurzust ajánlunk, amivel megtanulhatjátok hatékonyabban kezelni a rendelkezésre álló időtöket.

A mikrokurzus célja, hogy gyorsan át tudjátok tekinteni, melyek azok a dolgok, tanulási módszerek, amelyekkel hatékonyabban tudtok tanulni a vizsgákra, ha kevés az időtök. Rögtön alkalmazható praktikákat kaphattok ahhoz, hogy a rendelkezésetekre álló időt minél hatékonyabban tudjátok kitölteni érdemi tanulással - írja a kurzus leírásában az oktató.

Így tanulj a vizsgádra, ha kevés az időd!

Online képzés célja: A mikrokurzus célja, hogy gyorsan át tudd tekinteni, melyek azok a dolgok, tanulási módszerek, amelyekkel hatékonyabban tudsz tanulni a vizsgádra, ha kevés az időd. Rögtön alkalmazható praktikákat kapsz ahhoz, hogy a rendelkezésedre álló időt minél hatékonyabban tudd kitölteni, érdemi tanulással.

A kurzus elvégzése közelebb vihet ahhoz, hogy sikeresen vizsgázzatok egy olyan helyzetben is, amikor nagy nyomás alatt vagytok, jelen esetben az időhiány miatt. A leckékben ajánlott tippek segítségével ki tudjátok hozni a maximumot egy olyan helyzetből, amikor már nagyon kevés időtök van. Természetesen a kurzus nem csak egyetemistáknak, hanem mindenkinek hasznos lehet, aki időhiányban kezd hozzá a vizsgafelkészüléshez.

Ha szeretnétek kipróbálni az ingyenes kurzust, akkor itt megnézhetitek, feliratkozás után pedig ki is próbálhatjátok.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.

Így is tanulhattok nyelveket: szókincsfejlesztés és nyelvi gyakorlatok online

Szívesen belekezdenétek egy új nyelv tanulásába vagy éppen az angoltudásotokat frissítenétek fel? Online nyelvi kurzusokat ajánlunk.