szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Nyárra tervezitek a nyelvvizsgát vagy csak gyakorolnátok, szinten tartanátok a nyelvtudásotokat? Most azokat az oldalakat gyűjtöttük össze nektek, ahol ingyenesen letölthető mintafeladatokat találtok a különböző nyelvvizsgákhoz.

Ha az Euroexam angol vagy német nyelvvizsgáinak egyikére jelentkeztetek, itt találjátok a letölthető feladatlapokat, hanganyagokat és megoldókulcsokat. 

Ha ECL-nyelvvizsgára készültök, itt találtok tesztmintákat, amelyeket online ki is tölthettek. Ha nem megy, megnézhetitek a megoldást, illetve az éltékelést is. A legfontosabb tudnivalókat az ECL nyelvvizsgáiról itt olvashatjátok.

A Corvinus nyelvvizsgájához itt találtok mintafeladatokat és megoldásokat.

A BME nyelvvizsgáihoz itt találtok segédanyagokat: letölthetitek a feladatsorokat, a hanganyagokat és a megoldásokat, illetve azoknak a témáknak a listáját is, amelyek a szóbeli vizsgán előfordulhatnak. 

Újabb fordítót ajánlunk: így keresgélhettek akár offline módban is

Egy ingyenes alkalmazást ajánlunk mindenkinek, aki szereti, ha naprakész a telefonja. Ezzel az appal könnyen és gyorsan megtalálhatjátok a keresett idegen szavak jelentését.

Ha az ELTE Origo nyelvvizsgájára készültök, akkor itt oldhattok meg pár gyakorló feladatsort.

Ha TOEFL-nyelvvizsgára készültök, itt találtok mintafeladatokat, korábbi teszteket pedig innen tölthettek le - a megoldásokat a dokumentumok végén találjátok. 

Ha a British Council IELTS nyelvvizsgájára jelentkeztetek, gyakorlófeladatokat itt találtok, a Road to IELTS program tesztverziójával pedig online oldhattok meg különböző feladatokat és teljes teszteket, a megoldókulccsal ellenőrizhetitek is magatokat. Ha már befizettétek a vizsgadíjat, a központban kaptok egy hozzáférési kódot: ezzel regisztrálhattok is az oldalon, amely így nyomon követi a fejlődéseteket.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!