szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az Orosházi Vörösmarty Mihály Általános Iskolát is elérte a koronavírus. Hétfőtől a felsősöknek online órákat tartanak, mivel a tanárok és a diákok között is találtak fertőzötteket.

"A fertőzés terjedésének megakadályozása érdekében a Békés Megyei Kormányhivatal Orosházi Járási Hivatalával és a Békéscsabai Tankerületi Központtal történt egyeztetések után, a kapott utasítás végrehajtására az alábbi intézkedéseket hoztuk: 2020.09.21-től hétfőtől az Orosházi Vörösmarty Mihály Általános Iskola Vörösmarty Székhelyintézményének felső tagozatán a digitális munkarend szerinti oktatás történik. Felső tagozatos (5-8. évfolyam) tanuló az iskolába nem jöhet" - olvasható az iskola közösségi oldalán.

Mint írták, erre azért van szükség, mert több tanárnak és diáknak is pozitív lett a koronavírus-tesztje. Azt, hogy pontosan meddig lesz digitális oktatás a felsősöknek, nem írják a közleményükben.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Lauder Javne közösségi iskolában is digitális munkarendre állt át hétfőtől a középtagozat és a gimnázium, miután huszonegy tanulóról és kilenc tanárról derült ki, hogy koronavírus.

Egy óbudai óvodában is megjelent a koronavírus

Pozitív lett egy óbudai intézmény egyik óvodásának a koronavírustesztje, a szükséges intézkedéseket megkezdték.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!