szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Különleges ajándékkal motiválják a diákokat a távoktatásban egy Pest megyei településen.

Aki most jól tanul, a tanév végét követően környezettudatos gokartozásban vehet részt - írja a hvg.hu arról a solymári kezdeményezésről, amely a helyi, otthoni karanténban jól teljesítő tanulóknak szól.

A felajánlás értelmében az elektromos gokartozásban azok vehetnek majd részt, akik év végéig a legtöbbet javítanak a félévi bizonyítványukon - írják, hozzátéve: a szervezők azokra is gondoltak, akik félévkor kitűnőek voltak és már nem tudnak javítani a teljesítményükön, ezenkívül pedig azok az iskolások is gokartozást nyerhetnek, akik nem annyira a bizonyítványukra, hanem inkább a verstudásukra büszkék.

Trambulin-park

Mivel a gokartokba 125 centiméternél magasabbak, illetve 8 évnél idősebbek ülhetnek csak be, az ennél kisebb tanulók közül a szintén jól teljesítők trambulin-park belépőt nyerhetnek.

Mit gondoltok, mivel lehetne még motiválni a diákokat a kialakult helyzetben? Írjátok meg ötleteiteket az [email protected].

"Az egész család kimerült, ráadásul ez még nehezebb lesz"

Nem egyedi eset, hogy a nagyobb iskolás testvér vagy a szülő tanul a gyerekkel. A távoktatásban azonban ennek megváltozott a szerepe. Újabb olvasónk osztotta meg véleményét az online tanulásról.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!