szerző:
Edupress

Kvízmester - Legyél Te a játékmester! címmel írt ki pályázatot az Educatio Nonprofit Kft. A pályázók feladata az hogy megtervezzék a Diplomás útkereső nevű társasjáték szabályait és tizenhárom mezőből álló pályáját. A társasjáték célja, hogy a játékosok az érettségitől eljussanak a diplomázásig, így a feladatoknak is a hallgatói élet buktatóit, örömeit és nehézségeit kell bemutatniuk. A nyertesekre Apple ajándékok és utazások várnak.

A társasjáték különlegessége, hogy óriási a mérete: a mintegy ötven négyzetméteres játéktérben maguk a játékosok a bábuk. A pályázók feladata, hogy összeállítsák a játékszabályokat, valamint kreatív, szórakoztató feladatokat terveznek az egyes mezőkre. 

A Kvízmester - Legyél Te a játékmester! pályázatra március 13-ig az [email protected] e-mail címen "Kvízmester" jeligével jelentkezhetnek azok a hallgatók, akik a 2010-2011-es tanév második félévében hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek. A szakmai zsűri által legjobbnak értékelt pályázatok a Diplomán túl Facebook-oldalára kerülnek fel, ahol március 23. és 31. között lehet lájkolni a pályaműveket. Az első három legtöbb lájkot kapott versenyző április 6-án veheti át nyereményét.

Edupress