szerző:
Eduline

Ha úgy érzitek, hogy szükségetek van még némi gyakorlásra az érettségi előtt, akkor kövessétek matekérettségi-felkészítő sorozatunkat: a Studium Generale és az Eduline segítségével újabb témakört ismételhettek át. 15. rész: szöveges feladatok.

©

Studium Generale, a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítőjének oldalán témakörök szerint találjátok meg az elmúlt évek matekérettségi feladatsorait. Ha még nem oldottátok meg a korábbi témakörök feladatait, akkor első részét itta másodikat itt, a harmadikat itt találjátok. Ha további feladatokat kerestek, akkor a negyedik rész feladatait itt oldhatjátok megaz ötödiket itt, a hatodik itt találjátok, a hetediket pedig itt nézhetitek meg, a nyolcadikat itt, a kilencediket pedig itt.

A tizenötödik témakör a szöveges feladatok, kezdjétek el megoldani a következő példákat:

null

null

Most ellenőrizzétek, helyesen oldottátok-e meg a példákat, itt találjátok a javítókulcsot:

Készüljetek velünk a matek írásbelire témáról témára: számelmélet

Ha úgy érzitek, hogy szükségetek van még némi gyakorlásra az érettségi előtt, akkor kövessétek matekérettségi-felkészítő sorozatunkat: a Studium Generale és az Eduline segítségével újabb témakört ismételhettek át. 14. rész: számelmélet. A Studium Generale, a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítőjének oldalán témakörök szerint találjátok meg az elmúlt évek matekérettségi feladatsorait.

null

null

Matematikából emelt szinten érettségiztek májusban? A Studium Generale oldalán ti is találtok feladatokat témakör szerint, itt nézzetek szét.

4-est, 5-öst szeretnék a matek érettségin!

Online képzés célja: Sikeres középszintű matematika érettségi | | Általános- és középiskola , Érettségi, nyelvvizsga , Érettségi felkészítők , Középiskola, érettségi felkészülés