szerző:
Eduline

Megjelent a keresztféléves felvételi tájékoztatójának kiegészítése, új képzéseket is meghirdettek az egyetemek és főiskolák.

©

"A keresztféléves eljárás indulása óta néhány változás történt a felsőoktatási intézmények által meghirdethető képzésekkel kapcsolatban. A felsőoktatási felvételi tájékoztató  2017. október 31-ével már a kiegészített, pontosított formában olvasható" - olvasható a Felvi.hu-n. A hivatalos kiegészítést itt találjátok:


A jelentkezési határidő nem változott: legkésőbb 2017. november 15-én éjfélig rögzíthetitek a jelentkezési kérelmet az e-felvételiben.

2017. november 20-ig kell mindenkinek hitelesítenie a jelentkezését Ügyfélkapun keresztül, vagy az e-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával.

Felvételi jelentkezés lépésről lépésre - 2018

Online képzés célja: Az Eduline online videós felvételi tájékoztatója végigvezet a 2018-as felsőoktatási felvételi minden fontosabb lépésén a szakválasztástól a ponthatárhúzásig. Segítünk, hogy ne vessz el a jogszabályok útvesztőjében és ne veszíts értékes pluszpontokat a felvételi során. | | Kiemelt képzések , Tanulástámogatás

Rossz hír a felvételizőknek: sokan tévesen azt hiszik, ezért jár többletpont

Kapnak-e többletpontot azok a felvételizők, akiknek a szülei alacsony iskolai végzettségűek? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk. Jövőre szeretnék felvételizni. A szüleim nem szereztek szakmát, alacsony az iskolai végzettségük. Ezért hány többletpontot kapok?