szerző:
Eduline

A felvételi jelentkezési határidő lejárt, azonban a keresztféléves képzésekre felvételizőknek hitelesíteniük is kell jelentkezésüket.

©

Erre a jelentkezési határidőt követően - amennyiben ezt még nem tettétek meg - 2018. november 20-ig van lehetőségetek.

A felvételi jelentkezés a hitelesítés után válik érvényessé. Azoknak, akik már a jelentkezési határidő előtt hitelesítették a jelentkezésüket, ám november 15-ig még módosítottak az adatokon, újra hitelesíteniük kell .

A beérkezett hitelesítő adatlapok feldolgozása néhány napot vesz igénybe. A feldolgozás eredményéről a felvételizők e-mailben kapnak tájékoztatást, de az E-felvételi felületén is nyomon követhetitek a jelentkezésetek státuszát - írja a Fevi.

Amennyiben a hitelesítés eredményéről a néhány napos átfutási időt követően nem kaptok e-mailt, illetve a felületen nem látjátok annak eredményét, abban az esetben mindenképpen vegyék fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

Arról, hogy hogyan kell hitelesíteni itt elolvashattok minden fontos infót:

Felvételi kisokos: minden, amit tudni kell a hitelesítésről

Ne feledjétek, hogy fontos teendőtök van, miután leadtátok a jelentkezéseteket: hitelesíteni kell. Fontos teendőtök van, miután leadtátok a jelentkezéseteket: hitelesíteni kell. Ahogy arra már felhívtuk a figyelmet, november 20-ig kell hitelesíteni az egyetemi-főiskolai jelentkezéseket, amelyeket az idén is csak elektronikus úton, az e-felvételi rendszerében lehetett leadni.