szerző:
Eduline

Milyen érettségi vizsgák várnak ezen a héten a diákokra? Itt találjátok az e heti menetrendet.

©

Hétfő reggel 8-kor az emelt szintű informatikaérettségivel folytatódott a 2018-as tavaszi érettségi szezon, hétfő délután pedig latinból és héber nyelvből vizsgáznak a diákok.

Május 15-én délelőtt a biológiaérettségi kerül sorra, délután pedig a társadalomismeret. Május 16-án az ágazati és az ágazaton kívüli szakmai tárgyakból érettségiznek a végzősök, május 17-én reggel a középszintű informatikaérettségit szervezik meg az iskolák.

Május 17-én délután ének-zenéből, belügyi rendészeti ismeretekből és művészettörténetből tartanak írásbeliket, május 18-án reggel a kémia, délután a földrajz kerül sorra.

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat. A 2018-as érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.