szerző:
Eduline

Már a szóbeli angolérettségire készültök, és kíváncsiak vagytok, milyen szempontok alapján értékelik majd a tanárok a teljesítményeteket? Itt minden részletet megtaláltok.

©
A középszintű szóbeli angolérettségin maximum 33 pontot szerezhettek, a bemelegítő beszélgetés után három feladatot - társalgás, szerepjáték, önálló témakifejtés - kell megoldanotok. Itt nézhetitek meg, pontosan mire hány pontot kaphattok, milyen szempontokat vesznek figyelembe az értékeléskor a tanárok (a bővebb tájékoztatót itt találjátok).
©

Ha emelt szinten szóbeliztek angolból, legfeljebb 30 pontot szerezhettek. Szintén három feladatot kell megoldanotok, a társalgás és az önálló témakifejtés mellett egy vitában is részt kell vennetek. Az értékelés szempontjai a következők (a bővebb tájékoztatót itt találjátok).

©

Itt vannak a legfontosabb infók a nyelvvizsgákról: nyelvtani teszt, szótárhasználat, feladatok

Az elmúlt hónapokban rengeteg infót gyűjtöttünk össze azoknak, akik éppen a nyelvvizsgára készülnek, vagy még csak most keresik a legszimpatikusabb nyelvvizsgaközpontot. Íme, a legfontosabb cikkek egy helyen. Hány feladatot kell megoldani a nyelvvizsgán? A rövid válasz: attól függ, melyik nyelvvizsgát választjátok.