szerző:
Eduline

Békéscsabán is lesz Pont Ott Parti szerda este, többek között fellép a The Rollercoasters.

©

A békéscsabai Pont Ott Partit a Csabagyöngye Kulturális Központnál rendezik meg, a stégen - írja a beol.hu.

A hivatalos ponthatárok megérkezéséig számos program is várja a résztvevőket. Többek között fellép a The Rollercoasters, lehetőség nyílik egyetemistákkal beszélgetni, megtudni, milyen az élet a felsőoktatásban vagy akár leegyeztetni egy időpontot, amikor együtt nézhetik meg az egyetemet.

Tájékoztatást kaphatnak a fiatalok a pénzügyeikről, kifaggathatnak egy bankszektorban dolgozót a lehetőségekről, de akár értékes fesztiválbelépőket, utalványokat vagy páros strandbelépőt is nyerhetnek. A 18 órától kezdődő program mindenki számára ingyenes.

Több egyetemvárosban tartanak ponthatárváró bulit, ezekről itt olvashattok.

Várjátok velünk a ponthatárokat!

Az Eduline-on minden fontos információt megtaláltok: megmutatjuk, milyen programok közül választhatnak ma azok, akik nem otthon szeretnék várni a 2018-as felvételi ponthatárait, tudósítóink rendszeresen bejelentkeznek a budapesti Pont Ott Partiról, ahol (többek között) felvételizőket kérdeznek arról, milyen szakra felvételiztek, milyen eredményre számítanak, van-e B tervük, ha nem sikerül a felvételi. A 2018-as felvételiről szóló legfrissebb cikkeinket itt találjátok.

Utánajárunk, melyek 2018 legnépszerűbb egyetemei, főiskolái és szakjai, milyenek az előzetes ponthatárok a kiemelt szakokon, és azt is megtippeljük, melyik képzésen húzzák majd a legmagasabb ponthatárt. És a lényeg: este nyolckor jövünk a 2018-as ponthatárokkal! Ha semmiről nem szeretnétek lemaradni, kövessétek Facebook-oldalunkat!

Felvételizők, figyelem! Megvan a budapesti Pont Ott Parti teljes programja

Megvan a budapesti Pont Ott Parti programja - mutatjuk, mivel tölthetitek el az időt a 2018-as felvételi ponthatárok kihirdetéséig. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Rio Budapest (1117 Budapest, Hengermalom út 133.) lesz az idei fővárosi Pont Ott Parti helyszíne, a programok délután háromtól kezdődnek, a belépés ingyenes.