szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A nyelvi érettségiknél évről évre előfordul, hogy nehéz tartani az időbeosztást. Idén nektek sikerült időben végezni a feladatokkal? Szavazzátok meg!

Ezt várták tőletek a középszintű és az emelt szintű angolérettségin - megoldások és feladatok

Itt tudtok válaszolni a mai angolérettségivel kapcsolatos kérdésre:

Ilyen volt a mai vizsga

Egy villanyszerelővel készült beszélgetés részleteiről, egy régészeti felfedezésről és egy különös nyelvű nigériai falu lakóiról is kaptak feladatot a diákok a középszintű angolérettségi első, szövegértést mérő részében. A nyelvhelyességi feladatrészben pedig aktuális témákat kaptak a diákok.

Az angolérettségin egy 4 részből álló feladatlapot kellett kitölteniük a diákoknak, amire középszinten 180, emelten pedig 240 perc volt. A vizsga olvasott szövegértési, nyelvhelyességi, hallott szövegértési és íráskészség részből állt.

Az angolérettségiről is percről percre tájékoztatunk benneteket ebben a cikkben:

Minden infó az idei angolérettségiről: percről percre

Ma az angolérettségivel folytatódnak a vizsgák, nálunk megtaláltok minden fontos infót. Percről percre tájékoztatunk benneteket a feladatokról, vizsgázókról és nem utolsó sorban a nem hivatalos megoldásokkal is jövünk. Az angolérettségi nap szakmai támogatását köszönjük az Euroexam Vizsgaközpontnak.

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat, itt pedig feliratkozhattok hírlevelünkre. A 2020-as érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.