szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Milyen segédeszközöket használhattok a magyar, a matematika, a történelem és az idegen nyelvi érettségi vizsgákon? Itt a teljes lista.

Az őszi érettségi emelt szintű szóbeli vizsgáit november 7. és 11., a középszintűeket pedig november 18. és 22. között tartják.

A magyar nyelv és irodalom vizsgákon a tételhez tartozó szövegeket használhatjátok, amelyeket ott kaptok meg kinyomtatva.

A középszintű matematikavizsgán függvénytáblázatot, szöveges adatok tárolására és megjelenítésére nem alkalmas számológépet, körzőt, vonalzót és szögmérőt használhattok - ezeket nektek kell bevinnetek a szóbelire. Emelt szinten függvénytáblázat nem lehet nálatok, helyette kaptok egy, a tételsorban szereplő feladatokhoz kapcsolódó összefüggéseket tartalmazó képlettárat.

A történelemvizsgákon az intézmény által biztosított történelmi atlaszt használhatjátok - itt nézhetitek meg, milyen kiadásokra számíthattok.

Az idegen nyelvi vizsgák szóbeli részén nem használhattok segédeszközt.

A vizsgákon várható feladatokról és a pontozásról itt olvashattok részletesen, az őszi érettségiről szóló összes cikkünket pedig itt találjátok.

Itt vannak az őszi érettségi feladatsorai és megoldásai: minden vizsga egy helyen

A héten véget értek az őszi érettségi írásbeli vizsgái. Itt nézhetitek meg az összes feladatsort és megoldást közép- és emelt szinten.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.