szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az egyetemi szakok megjelölése csak az első része a felvételi jelentkezésnek. A következő teendő a jelentkezés hitelesítése, amely nélkül a jelentkezés érvénytelen. Itt vannak a szabályok és a határidő.

Arról már korábban írtunk, hogy milyen módon tudjátok hitelesíteni a jelentkezéseteket, most arról írunk, pontosan meddig tehetitek meg.

Mikor érdemes hitelesíteni?

A hitelesítést akkor érdemes vagy kell megtenni, amikor már biztosak vagytok abban, hogy nem szeretnétek változtatni a választott jelentkezési helyeken vagy a feltöltött dokumentumokon.

Meddig lehet hitelesíteni?

Az ügyfélkapu segítségével történő hitelesítés, illetve a hitelesítő adatlap postára adásának határideje: 2019. november 20. A jelentkezési határidő (2019. november 15.) lejárta után a hitelesítési határidőig már csak hitelesítésre van lehetőség.

Ezeken a szakokon kell a legnagyobb versenyre számítani idén a keresztféléves felvételin

Ha idén felvételiztek, akkor érdemes tudnotok, melyik szakokon lesz a legnagyobb verseny a bekerülésért. Mutatjuk, tavaly melyik szakokra jelentkeztek a legtöbben a keresztféléves felvételin.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.