Felnőttképzés Eduline

Még nincs 20 éves, de már milliomos

Elolvasom

Sokan még csak tizenévesek, de már szinte borítékolható, hogy a jövő dollármilliárdosai közülük kerülnek ki. Az Y generáció legígéretesebb vállalkozói nemrég Philadelphiában gyűltek össze, és beszéltek a sikereik titkáról. Sokukból már huszonévesen a világgazdaság meghatározó szereplője válhat.

Felsőoktatás Eduline

Itt tanultak a leggazdagabb magyarok

Elolvasom

Közgazdász- vagy mérnökhallgatóként koptatta az iskolapadot Magyarország leggazdagabb embereinek többsége, de találunk a top 15-ben informatikus és fizikus végzettségű milliárdost is. Van, aki a kereskedelemben alapozta meg a vagyonát, és olyan is, aki műszerészként kezdte a karrierjét.

Felsőoktatás Eduline

Hol tanultak a leggazdagabb magyarok?

Elolvasom

Idén is megjelentette Magyarország száz leggazdagabb emberének listáját a Napi Gazdaság. A legtöbb milliárdos egykor közgazdász- vagy mérnökhallgatóként tervezte a jövőt, jó néhányan pedagógusként vagy vendéglátósként csinálták meg a szerencséjüket. Sőt, olyan milliárdos is van a listán, aki soha nem szerzett diplomát.

Felsőoktatás Eduline

Hol tanultak a világ leggazdagabb emberei?

Elolvasom

A Forbes idén márciusban is közzétette a világ leggazdagabb embereinek listáját: az első öt helyen szereplő milliárdosok közül hárman a legjobb amerikai és franciaországi egyetemeken szereztek diplomát, de van olyan cégtulajdonos is, aki félbehagyta tanulmányait, később mégis díszdoktor lett.