szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai találkozója, azaz az EFOTT idén - a vírushelyzet miatt kicsit később - augusztus 26-30. között várja majd az érdeklődőket a Velencei-tó északi partjára. Mutatjuk a fellépőket.

Ahogy már korábban is írtunk róla, a vírus okozta nehézségek ellenére szervezők bizakodóan állnak a nyár utolsó heteihez - írják közleményükben.

Ahogy már írtunk róla, Flo Rida a megváltozott időpont ellenére is vállata a fellépést, koncertje mellé pedig érkezik a Wellhello, Horváth Tamás, a Brains és például a Cloud 9+ is,.

Ma pedig kiderült, hogy többek között a Halott Pénz, Caramel, a Honeybeast, a Supernem, a Belga, a Fran Palermo, Ganxsta Zolee és a Kartel, Sub Bass Monster, valamint a tavaly vízibiciklin koncertet adó Lóci játszik, de az élő csocsóban remeklő AWS is ott lesz a VVSI Velencei Evezőspályánál. De a tavaly vendégénekesként elsőbálozó Király Viktor idén például önálló koncertet ad az EFOTT-on - írják a szervezők.

A többieket a fesztivál honlapján nézhetitek meg. Mostantól a négy fő színpad teljes line-upja megtekinthető, azaz közel 100 fellépő közül választhattok nektek tetsző stílust.

Indul a fesztiválszezon: augusztus végén jöhet az idei EFOTT

Felmérésükre közel 20 000 kitöltő 86,3%-a jelezte, hogy idén is szívesen részt venne az eseményen.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!