szerző:
Eduline/MTI
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Szívesen lazítanátok a héten egy-egy jó filmmel? Ajánlunk néhányat: mutatjuk, milyen filmeket néztek a legtöbben az észak-amerikai mozikban.

A DreamWorks animációs műhelyének Jetikölyök című animációs filmje vette át a kasszasikerlista vezetését a hétvégén az észak-amerikai mozikban. A Jetikölyökre 20,85 millió dollárért (6,4 milliárd forintért) váltottak jegyet a nézők Amerikában és Kanadában, a nemzetközi piacokon pedig 8,8 millió dollár (2,7 milliárd forint) volt a bevétele a 75 millió dollárból (23 milliárd forintból) készült produkciónak - számolt be róla a Box Office Mojo online kiadása.

A toplista második helyét a Downton Abbey foglalta el 14,5 millió dollár (4,4 milliárd forint) jegyeladással. A múlt héten debütált film ezzel már 58,5 millió dolláros (18 milliárd forintos) bevételnél tart Észak-Amerikában, a külföldi jegyeladásokkal együtt pedig már 107,1 millió dollárt (33 milliárd forintot) söpört be.

Ha szívesen néznétek filmeket, de nem szeretnétek több ezer forintot költeni a mozijegyre, nézzétek meg, hol kaphattok kedvezményt a diákigazolványotok felmutatásáért cserébe:

Így mozizhattok kedvezményesen: több száz forintot spórolhattok

Imádjátok a filmeket, de szívesen spórolnátok egy kis pénzt a szórakozáson? Mutatjuk, Budapesten hol és mennyiért vásárolhattok olcsóbb mozijegyet diákigazolvánnyal.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!