szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Mindjárt itt a ballagási szezon, és ezzel együtt a szerenádok időszaka is. Összegyűjtöttük nektek néhány dalt.

Nem csak a klasszikus dalokat, új slágereket is választhattok, például ezeket:

Ami pedig nem maradhat ki: a jól bevált számok, amelyek a legtöbb szerenádon felbukkannak. Állítsatok össze egy olyan vegyes listát, amelyben többféle zene van, de a klasszikusokat se hagyjátok ki:

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat, itt pedig feliratkozhattok hírlevelünkre. A 2019-es érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Ezek a legjobb ballagási idézetek 2019-ben: Varró Dánieltől a Punnany Massifig

Még nem tudjátok, milyen idézet kerüljön a ballagási meghívótokra? Vagy éppen a ballagási ajándékokhoz, szalaghoz keresgéltek idézetet? Ajánlunk néhányat.